Börja om från noll

Jag kan ta tag i plugget. Det är bara att spendera ett par timmar med böckerna varje kväll. Jag gör ju ändå ingenting..dessutom så har jag varje helg på mig att komma ikapp. Festar ju inte. Fast...vågar jag gå till skolan? NEJ. Herregud. Skulle lärarna förstå? Får man plugga hemifrån? Slippa skolan så mycket som möjligt bara tills jag tagit tag i min kroppsproblematik...oh lord.

Jag kan ta tag i träningen. Vakna tidigt varje morgon, ta på mig träningsoutfit och dra iväg på mina normala gamla goda powerwalks. Komma hem och fortsätta passet med lite styrke, hopprep, squats och mina övningar. Sen är det förstås bara att stretcha, duscha, fixa sig och dra ut. Helst till skolan...

Jag kan ta tag i min kost. Vatten och grönt te i mängder och fyra pyttesmå måltider per dag. Helt ärligt så är maten det lättaste att ta tag i om jag kommit igång med träningen. Jag har ju varit smal förut och vet precis hur jag ska gå till väga. Nyckeln är att man var tionde dag börjar minska det dagliga kaloriintaget för att fortsätta gå ner i vikt. Annars stannar det och blir jobbigt. Det flyter på automatiskt när jag tränar. Plötsligt känns matintagen som det enklaste som finns i hela universum.

Jag kan ta tag i mitt liv.





Kommentarer
Postat av: Anonym

OMG vem är denna tjejen på bilderna? HEEEEEEEEEEEEET<3

2009-09-19 @ 17:47:52
URL: http://nollniohosten.blogg.se/
Postat av: S

Du på bilderna? :o

2009-09-19 @ 19:29:44
URL: http://pilgrimate.blogg.se/
Postat av: danni

lycka till!



ps, vad heter modellen på bilderna? ^^

2009-09-20 @ 02:00:43
URL: http://psycological.blogg.se/
Postat av: Amanda

om det är du på bilderna.

så vill jag verkligen vara lika smal som dej.

2010-01-31 @ 19:11:35
URL: http://mandizzh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0